Selecteer een pagina

Meubels zijn er in allerlei soorten en maten.

Maar soms kun je gewoon niet vinden wat je zoekt. Die mooie kast past net niet in die hoek, de fraaie bank mist dat leuke pootje waar je op valt of is niet leverbaar in de stof die je gewoon moet hebben! Je wilt iets dat voldoet aan ál je wensen én past bij jóuw interieur. Iets dat je op het lijf is geschreven.

Herkenbaar? Dat vraagt om een ontwerp op maat!

Waarom meubels op maat?

Meubels op maat zijn niet alleen handig voor de moeilijkere hoekjes in huis, ze zorgen ook

voor een unieke en persoonlijke eyecatcher in je interieur. Maatwerk meubels kunnen in

iedere ruimte van je woning worden toegepast. Een voordeel van een meubel of keuken op

maat laten maken is dat je ál je wensen kunt aangeven en laten verwerken in het ontwerp.

Het resultaat is dan precies zoals jij het in gedachten had!

Woonkamer

Een op maat ontworpen interieur maakt de woonkamer uniek en nog persoonlijker, zeker als er elementen in verwerkt zijn die speciaal voor jou zijn gemaakt. Zoals een kast die uitgevoerd is in de stijl van jouw kozijnen en plinten. De kast vormt zo één geheel met de bestaande deuren en ramen en past perfect in de ruimte. Of wat denk je van een roomdivider die de ruimte precies afsluit waar en hoe jij wilt.

Maatwerk geeft jou alle ruimte om díe kleuren, materialen en vormen te kiezen waar je zo van houdt. Met een maatwerkmeubel maak je gemakkelijker een eenheid van je interieur. Dat geeft rust.

Keuken

Heb je geen doorsnee keukenruimte of val jij niet op standaard keukens? Dan is een keuken op maat een uitstekende keus! Zelf een keuken laten ontwerpen, geeft je de mogelijkheid om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. 

Natuurlijk denkt een interieurontwerper behalve over de indeling van de ruimte ook graag met je mee over het gebruik van de kleuren, materialen en verlichting. 

Persoonlijke details en een mooie afwerking zorgen voor de finishing touch!

Zie je het al voor je, jouw droomkeuken waar je jaren plezier van hebt?

 

Slaapkamer

Een opgeruimde slaapkamer, zonder rondslingerende kleding, zorgt ook voor een goede nachtrust. Dat kun je bereiken door voldoende opbergplekken te creëren. Kies voor kledingkasten die de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten. Dit soort kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooi onderdeel van je slaapkamer. In plaats van losse nachtkastjes, kun je ook kiezen voor een passend meubel rondom je bed. Of wat denk je van zo’n fraaie roomdivider met bergruimte als hoofdboard? Die roomdivider kan ook een kledingkast zijn of een spiegelwand.

Net wat jij wilt!

 

 Een interieurontwerper luistert naar jouw wensen. Voordat we aan het eerste schetsontwerp beginnen, gaan we uitgebreid met je in gesprek. We willen weten hoe je wilt wonen en leven en wát je huis voor jou een thuis maakt. Om ervoor te zorgen dat de op maat ontworpen meubels helemaal aan jouw eisen en wensen voldoen, houden we tijdens de uitvoering altijd nauw contact met jou en de interieurbouwer die de uitvoering op zich heeft genomen.

 

Wij maken graag van jouw huis, jouw thuis!

Klinkt zo’n maatwerk meubel als muziek in je oren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan beantwoorden we graag jouw specifieke vragen! Bel 085 1301658 of mail naar info@topinterieurontwerpwers.nl.

Fotocredits: Pinterest