Selecteer een pagina

Stoffen in het interieur, wij houden ervan, en jij?

Ken je dat lekkere cosy gevoel dat een ruimte geeft als je ‘s avonds de gordijnen sluit? Alle sores van de dag buitensluiten en lekker cocoonen in je eigen omgeving.

Materiaaladvies

Regelmatig maken we een compleet interieurontwerp met een materialenplan. Dan helpen we de opdrachtgever met het kiezen van de juiste vloer, raam- en wandbekleding en meubelstoffen. Vaak ook wordt onze hulp ingeroepen als mensen al in hun nieuwe huis wonen.“We krijgen het niet gezellig”, is een veelgehoorde noodkreet. Als we bij zulke klanten thuis komen, zien we bijvoorbeeld een tegelvloer, verduisterende rolgordijnen en een leren bank…… Het ontbreekt er aan zachte materialen. Die materialen zijn overigens ook van belang voor het verbeteren van de akoestiek in je interieur.

In zo’n geval gaan we aan de slag met stoffen. Gordijnen mogen eigenlijk niet ontbreken in een interieur en gelukkig zijn ze weer helemaal terug in het hedendaagse woonbeeld. Verder adviseren we dan kussens en een plaid op de bank, aangevuld met een karpet op de vloer. Uiteraard moet alles heel goed op elkaar afgestemd worden zodat je interieur helemaal in jouw stijl is!

Wanden

Ook kunnen we nadenken over de wanden. Zijn ze geschikt voor wandbekleding? Met wandbekleding bereik je veel meer diepte op de wand. Dit kan met of zonder patronen, net waar je van houdt en wat een interieur nodig heeft. We zien dat behang steeds vaker toegepast wordt in het interieur. Het is weer helemaal terug! En door de nieuwste technieken komen de meest fantastische motieven en reliëfs langs.            Combineren is het toverwoord!

Hotel Chique

Als het om stoffen gaat mag je de slaapkamer zeker niet vergeten! Inmiddels is deze ruimte veel meer dan een bed met een kleur op de achterwand. Onze klanten willen vaak ‘hotel chique’, maar weten niet hoe deze sfeer gecreëerd kan worden. Gordijnen, wandbekleding, een karpet en mooie ‘bedmake-up’ doen wonderen voor de slaapkamer.“Gun jezelf gewoon de mooiste hotelkamer”, is een gevleugelde uitspraak. Een fijne atmosfeer in de slaapkamer draagt zeker bij aan een betere kwaliteit van leven. Je zult zien waar stoffen toe in staat zijn….

Er zijn prachtige combinaties te maken met verschillende collecties. Zoek je mooi behang, gordijn-of bekledingsstoffen, kijk dan eens naar merken als Holland Haag, BNWalls of de zes merken van The Romo Group: Romo, Mark Alexander, Zinc, Villa Nova, kirbydesign en Black edition. Het bloemetjesgordijn van weleer heeft zich letterlijk ontdaan van zijn stoffige imago! Als je de prachtige rijke stoffen van deze merken ziet, dan voel je de warmte en klasse er letterlijk vanaf spatten! Of je nu gaat voor diepe kleurige stoffen, of het heel naturel wilt houden, de materialen en structuren spreken enorm tot de verbeelding en geven een luxe gevoel.

Nog meer stof

Heb je een prachtige oude fauteuil, maar bevalt de stof niet? Laat ‘m opnieuw stofferen. Door herstoffering kun je je interieur opwaarderen! Of pas stoffen buiten toe! Zelfs daar is het mogelijk mooie stof- en kleurcombinaties te maken. Je leefruimte uitbreiden met een mooie buitenkamer draagt bij aan je woon-comfort.

 

Het bezoek aan de showroom van The Romo Group met hun bijzondere collecties meubelstoffen, gordijnen, wandbekleding en karpetten heeft ons enorm geïnspireerd! Graag helpen wij jou om het totaalplaatje compleet te maken met behulp van de hierboven genoemde materialen. Of je nu kiest voor een compleet advies of juist nog warmte en sfeer wilt toevoegen nadat de inrichtingsplannen zijn uitgevoerd, de aankleding van je interieur met die persoonlijke touch mág natuurlijk niet ontbreken. Zo wordt jouw huis ook echt een thuis!

Meer weten? Bel ons op 085 1301658 of stuur een mail naar info@topinterieurontwerpers.nl.

Fotocredits: The Romo Group