Een recreatiewoning waar jouw gasten zich thuis voelen

Wil je dat jouw recreatiewoningen zich onderscheiden van anderen? Wil je dat je gasten een gevoel van comfort en luxe ervaren tijdens hun verblijf? Wil je je gasten een unieke beleving laten ervaren als ze in jouw accommodatie hun vakantie doorbrengen, maar ontbreekt het je aan inspiratie en tijd om dit te realiseren?

Dan zijn wij het aangewezen team om de helpende hand te bieden. Wij realiseren bijzondere interieurs voor het ultieme vakantiegevoel met oog voor materialen en inrichting waar je lang plezier van hebt. Dat is wat we het liefst doen!

+ comfort

+ luxe

+ unieke beleving

+ onderscheidend

+ duurzaam

…en laat de gasten maar komen!

De kracht van het TIO Team

Het TIO team heeft ruime ervaring opgedaan in zowel de projectmarkt als de particuliere markt. Sinds 2016 werken we nauw samen binnen TIO. Met elkaar hebben we een schat aan vakkennis en ervaring. Ook kunnen we snel schakelen. Wil je jouw recreatiewoningen op korte termijn aanpassen of inrichten? Gaat het om een groot project? Dan verdelen wij de taken en gaan twee of drie van ons voor je aan de slag. Zo nodig schakelen we de hulp in van TIO-collega’s die zich in andere interieurrichtingen hebben gespecialiseerd of in de directe omgeving wonen en werken. Zo kunnen we ook de horeca, receptie en algemene ruimtes ontwerpen en inrichten. 

Verder hebben we een groot netwerk van leveranciers en vakmensen. Op die manier kunnen we altijd een passend aanbod aan meubilair, verlichting, accessoires en stoffering leveren. Samen met de juiste vakmensen zorgen we dat het nodige werk op tijd wordt uitgevoerd. Ons doel is jouw recreatiewoningen zo te ontwerpen en in te richten dat mensen een bijzonder verblijf ervaren met een blijvende herinnering.

Jouw recreatiewoningen laten ontwerpen en realiseren

interieurontwerp & advies

Met een interieurontwerp voor je recreatiewoningen kunnen we een heerlijke omgeving creëren, waarin jouw gasten zich direct thuis voelen omdat deze is afgestemd op jouw ideale gast.

  • een concept met een sfeerimpressie
  • 2D tekeningen
  • een kleur- en materiaalplan
  • een meubelplan
  • een technisch lichtplan
  • 3D impressies

Hiermee kun je zelf zorgen voor de uitvoering van het ontwerp.

begeleiding & uitvoering

Wil je geen extra werk of ontbreekt je de tijd om het ontwerp te realiseren en het uitvoeringstraject te begeleiden?

Besteed het uit aan ons. We zorgen voor:

  • vakmensen 
  • bestelling van meubilair, verlichting en accessoires
  • coördinatie van de werkzaamheden
  • inrichten van de ruimte(s)

Wij kunnen een totaalpakket leveren. Zo zijn de plannen voor je het weet gerealiseerd en kunnen jouw recreatiewoningen in de verhuur.

Benieuwd of TIO de geschikte partij is om jouw vakantiewoning aan te passen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

9 + 3 =