Een showroom, winkel of beursstand die klanten aantrekt!

 

Een showroom of winkel die jouw doelgroep meteen aanspreekt, inspireert en in de koopstand zet? Een beursstand die eruit springt en je producten prachtig laat uitkomen? Klinkt dat aantrekkelijk? Wij, Topinterieurontwerpers, helpen je daar graag mee!

  

Een optimaal winkelinterieur of beursstand,  helemaal afgestemd op jouw doelgroep en producten,

+ laat jouw producten van hun beste kant zien

+ trekt klanten aan

+ inspireert jouw klanten

+ helpt je jouw klanten te overtuigen voor jouw aanbod te kiezen

…en zorgt zo voor een betere verkoop en hogere omzet!

Wil jij een showroom, winkel of beursstand die klanten Aantrekt? 
Neem contact met ons op!

De kracht van het TIO Team

Het TIO team heeft ruime ervaring opgedaan in zowel de projectmarkt als de particuliere markt. Sinds 2016 werken we nauw samen binnen TIO. Met elkaar hebben we een schat aan vakkennis en ervaring. Ook kunnen we snel schakelen. Wil je jouw showroom of beursstand op korte termijn aanpassen of inrichten? Gaat het om een groot project? Dan verdelen wij de taken en gaan twee of drie van ons voor je aan de slag. Zo nodig schakelen we de hulp in van TIO-collega’s die zich in andere interieurrichtingen hebben gespecialiseerd of in de directe omgeving wonen en werken. Verder hebben we een groot netwerk van leveranciers en vakmensen. Op die manier kunnen we altijd een passend aanbod aan meubilair, verlichting, accessoires en stoffering leveren. Samen met de juiste vakmensen zorgen we dat het nodige werk op tijd wordt uitgevoerd. Ons doel is jouw winkel, showroom of beursstand zo te ontwerpen en in te richten dat klanten geïnspireerd worden, jouw aanbod onweerstaanbaar en tot kopen overgaan. 

Jouw showroom of beursstand laten ontwerpen en realiseren

interieurontwerp & advies

Ons interieurontwerp voor jouw showroom of beursstand zorgt voor een inspirerende en eigentijdse ruimte, waarin jouw klanten hun ogen uitkijken en overtuigd raken dat jouw aanbod het beste keus is. We maken:

  • een concept met een sfeerimpressie
  • 2D tekeningen
  • een kleur- en materiaalplan
  • een meubelplan
  • een lichtplan
  • 3D impressies

Hiermee kun je zelf zorgen voor de uitvoering van het ontwerp.

begeleiding & uitvoering

Wil je geen extra werk of ontbreekt je de tijd om het ontwerp te realiseren en het uitvoeringstraject te begeleiden?

Besteed het aan ons uit.  We zorgen voor:

  • vakmensen 
  • bestelling van meubilair, verlichting en accessoires
  • coördinatie van de werkzaamheden
  • inrichten van de ruimte(s)

Wij kunnen een totaalpakket leveren. Zo zijn de plannen voor je het weet gerealiseerd en kan jouw winkel, showroom of beursstand in gebruik worden genomen!

Benieuwd of TIO de geschikte partij is om jouw showroom, winkel of beursstand te ontwerpen en in te richten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2 + 15 =