Wat was het een feest, onze deelname aan de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht! Wat waren er veel bezoekers! Wat kregen we veel enthousiaste reacties! Over onze stand, over onze samenwerking en onze beursactie. Van bezoekers, van beursdeelnemers, van de beursorganisatie en van leveranciers die ons geholpen hebben de stand mogelijk te maken. Zonder die laatsten was het ons nooit gelukt om ons idee op tijd vorm te geven. Nogmaals dank aan alle leveranciers voor hun hulp. Speciale dank ook aan standbouwer Ko van Konings systeembouw, die kosten noch moeite heeft gespaard! Echt fantastisch hoe hij de stand vakkundig heeft opgebouwd, de verlichting precies volgens het lichtplan heeft geïnstalleerd en alles op maandagmorgen weer heeft afgebroken en opgeslagen. Klaar voor een volgende beurs!

 

Woonwens-actie

Onze woonwens-actie bleek een groot succes. Iedere bezoeker die wilde, kon zijn of haar woonwens opschrijven op een bordje en daarmee op de foto. Dat leverde heel veel lieve, leuke woonwensen en mooie plaatjes op! Dat hadden we vooraf niet bedacht. Zo veel verschillende mensen deden mee! Stellen die net hun eerste nieuwbouwhuis hebben gekocht, of een cascowoning laten bouwen in een defensieloods, gezinnen met jonge kinderen, samengestelde gezinnen die smaken moeten samenvoegen én een zithoek met heel veel zitplaatsen willen, maar ook 75-jarigen die een nieuwe start gaan maken! We zagen woonwensen met creatieve tekeningen, een verzoek om een gedurfd ontwerp met een WAUW factor, een wens voor een boysproof inrichting voor een huis uit 1906! Sommigen deden ’n korte noodkreet: ‘Help ons!’ Anderen schreven een brief: ‘Lieve TIO ontwerpers, Wat een leuke actie! Ons nieuwbouwhuis wordt in juli opgeleverd. De tijd dringt en wij hebben keuzestress. Gaan jullie ons helpen? Veel liefs, ….’ Na afloop van de beurs zijn alle woonwensen verzameld, gelezen en hebben we de winnaars geselecteerd op originaliteit. 

Dankzij het enthousiasme van veel dealers van Woninginrichting-aanhuis hebben we geen zes maar wel dertig deelnemers aan de woonwens-actie kunnen belonen met een interieuradvies van drie uur! Ook iedereen die buiten de prijzen viel, heeft een mail met ’n leuke beursaanbieding gekregen. Er zijn al verschillende afspraken gepland met deze deelnemers. Hopelijk mogen we nog veel meer van hen helpen met de inrichting van hun woning!

Op 15 april kun je ons volgende blog verwachten. Daarin vertellen we meer over de werkwijze van TopInterieurOntwerpers. Verder willen we je vast laten weten dat een groot deel van ons binnenkort naar Milaan afreist om de laatste interieurtrends te zien en inspiratie op te doen. We hebben er héél veel zin in en komen daar natuurlijk uitgebreid op terug!