TIO INTERIEUR BOOST 

MAAK HET VERSCHIL MET DE TIO INTERIEUR BOOST 

Een eerste indruk maak je als bedrijf maar één keer. Wat zien klanten, bezoekers, medewerkers of zakenrelaties wanneer ze jouw bedrijf binnenstappen? Past dit bij de indruk die je bij hen wilt achterlaten? De inrichting van jouw bedrijf zegt veel over wie je als bedrijf bent. Als het goed is straalt jouw bedrijfsinterieur uit waar je bedrijf voor staat en wat je belangrijk vindt.

Heb je het idee dat jouw interieur wel een verandering kan gebruiken maar weet je niet precies hoe of waarmee te beginnen? Dan biedt een TIO Interieur Boost uitkomst! Deze boost is een tool die je verassende inzichten en praktische handvatten geeft. Met geringe inspanning en minimale investering kun je hiermee gemakkelijk een groot verschil maken.

   

   Betekenis ‘boost’

  boost (zelfstandig naamwoord)

  1 duw (omhoog), zetje, (onder)steun(ing) 

  2 verhoging, (prijs)opdrijving

  3 stimulans, aanmoediging, versterking

  De TIO interieur Boost bestaat uit drie stappen…

  1 Kennismaken | bezoek van een interieurontwerper

  2 UITWERKEN | ANALYSE EN UITWERKING 

  3 ADVISEREN | PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK ADVIES

  STAP 1 KENNISMAKEN

  Een interieurontwerper van TIO brengt een bezoek aan jouw organisatie. Waar staat je bedrijf voor? Wat wil je uitstralen? Over welke ruimte ben je niet tevreden en wie maken hier gebruik van? We gaan met je in gesprek, maken foto’s en geven onze ogen goed de kost. 

  • bezoek op locatie 
  • inventarisatie bestaande situatie
  • inventarisatie wensen
  • foto’s maken

  STAP 2 UITWERKEN

  Op basis van onze bevindingen gaan we aan de slag. We brengen de verbeterpunten in kaart en bekijken hoe we met relatief eenvoudige aanpassingen een groot verschil kunnen maken.

  STAP 3 ADVISEREN

  Je krijgt van ons binnen twee weken na de kennismaking een terugkoppeling met praktische tips en adviezen, die we per mail versturen en tijdens een videobel gesprek toelichten. Veel tips kun je direct toepassen, al dan niet met onze hulp. Je ontvangt één van de onderstaande adviezen. Welk advies hangt af van de inrichting van je bedrijf en jouw wensen. Blijkt dat er meer dan één advies nodig is, dan bespreken we dat vooraf.

  • sfeer en stylingadvies 
  • materiaaladvies inclusief samples/stalen 
  • kleuradvies inclusief kleurcodes of kleurstalen 

   

  KOSTEN EN UITVOERING TIO INTERIEUR BOOST 

  De TIO Interieur Boost kost € 495,- exclusief btw. Hiervoor ontvang je één van de drie volgende adviezen: een sfeer- en stylingadvies, een materiaaladvies of een kleuradvies.

  Na ontvangst van de TIO Interieur Boost kun je meteen aan de slag! Indien gewenst kunnen wij je daarbij helpen en een plan van aanpak maken en/of bestellingen plaatsen.

  Goed om te weten: De TIO Interieur Boost is alleen voor zakelijk klanten.

  Meer weten over de TIO Interieur Boost? Neem dan contact op met TIO via onderstaand contactformulier, bel naar 06 51276549 of stuur een mail naar

   

  11 + 14 =