Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn negentien professionele, ervaren en deskundige interieurontwerpers en hebben ons verenigd onder de naam TopInterieurOntwerpers (TIO). We werken verspreid over het hele land, van Friesland tot Limburg en van Twente tot aan de Noordzee kust. Jarenlange ervaring en passie voor het interieur vak heeft ons samengebracht en gevormd tot een bevlogen team met een groot netwerk en veel productkennis.

Op 1 maart 2019 is onze website gelanceerd en wij mogen alvast verklappen dat wij ons van 15 t/m 17 maart presenteren op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Ga je bouwen, verbouwen of verhuizen? Dan mag je deze beurs en een bezoek aan ons niet missen!

 

het team

Want wij kennen het gevoel: je wilt alles anders. Een totaal ander huis, een nieuw interieur… spannende kleuren. Of eindelijk heb je het huis van je dromen te pakken, maar het kan wel een make-over gebruiken. Dan delen we graag onze passie met jou. We helpen je op weg bij het realiseren van je plannen of voeren ze tot in detail voor je uit. Het mooie van onze groep is dat we met z’n allen een heel breed palet aan mogelijkheden bieden binnen elk budget. En daarmee kom je een heel eind op weg naar de realisatie van jouw droomhuis. Er werkt altijd wel een TopInterieurOntwerper bij jou in de buurt. Daar schuilt nou precies onze kracht: bundeling van talenten, het delen van expertise en het versterken van inspiratie.

En daarmee is direct de vraag beantwoord waarom TIO met stip bovenaan je shortlist mag staan als je in bent voor professioneel interieuradvies met alle ruimte voor jouw eigen inbreng.

 

Houd dit blog in de gaten want hier doe je inspiratie op, geven wij regelmatig waardevolle tips en houden wij je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, onder andere op het gebied van materiaalkeuze en kleurgebruik.

In ons volgende blog, dat op 14 maart verschijnt, lees je meer over de beurs Eigen Huis en krijg je een kijkje achter de schermen.

 Zien we je op de beurs? Als je onze stand (D1.36) bezoekt, maak je kans op een hele leuke aanbieding! Meer weten over deze beursactie? Volg ons op facebook en instagram!