Woonplaats: Boskoop

Specialisatie: complete interieurplannen voor particulieren en de zakelijke markt. Retail, beursstands en recreatie/leisure.

Bio: Annalies is haar carriere gestart in de reiswereld en daarna geswitcht naar de interieurwereld. In beide ‘werelden’ staat het vertalen van wensen en ideeën naar een plan centraal en dat kan ‘out of the box’ of gewoon keurig binnen de lijntjes, maar altijd passend en verrassend voor de opdrachtgever!

www.anystyling.nl

Het TIO Team

Het TIO team bestaat uit negen ervaren interieurontwerpers en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Juist die mix van kennis en ervaring, die we steeds inzetten waar dat het best tot zijn recht komt, maakt ons team uniek en slagvaardig.

Naast het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, vakantiewoningen, showrooms en beursstands creëren we ook interieurs voor particuliere woningen. Klik op de foto’s en bekijk waar elke TIO’er in uitblinkt...

 

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

MEREL HAVENAAR

CARINA LAAN

JOSE MARTENS

CAROLIEN SLOOT

JEANINE LODDERS

LETTIE MACKAY

DAGMAR SOMMER