Woonplaats: Schagen

Specialisatie: Carina is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van renovatie en nieuwbouw van de Noordhollandse stolpboerderij. Zij ontwerpt een uitgebalanceerd licht-, kleuren en materialenplan, zodat deze karakteristieke  bouwvorm helemaal tot z’n recht komt.

Bio: Carina streeft naar een gezond leefklimaat. Daarom heeft akoestiek haar bijzondere aandacht. Daarnaast heeft zij een voorkeur voor natuurlijke en duurzame materialen.

www.laaninterieurontwerp.nl

Het TIO Team

Het TIO team bestaat uit negen ervaren interieurontwerpers en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Juist die mix van kennis en ervaring, die we steeds inzetten waar dat het best tot zijn recht komt, maakt ons team uniek en slagvaardig.

Naast het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, vakantiewoningen, showrooms en beursstands creëren we ook interieurs voor particuliere woningen. Klik op de foto’s en bekijk waar elke TIO’er in uitblinkt...

 

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

MEREL HAVENAAR

CARINA LAAN

JOSE MARTENS

CAROLIEN SLOOT

JEANINE LODDERS

LETTIE MACKAY

DAGMAR SOMMER