Woonplaats: Leeuwarden

Specialisatie: Het ontwerpen en realiseren van interieurs voor kantoren, zorginstellingen, onderwijs en retail passend bij de identiteit, omgeving en bezoekers van je bedrijf.

Bio: Carolien is in 2006 gestart als interieurontwerper met haar eigen interieur adviesbureau. Vanaf 2016 is ze één van de eigenaars van De Binnenstudio. Ze is een echte conceptdenker en heeft veel oog voor detail. Carolien is altijd op zoek naar creatieve en functionele oplossingen. Zij is bereikbaar op 06 3010 9897.

www. debinnenstudio.nl 

Het TIO Team

Het TIO team bestaat uit negen ervaren interieurontwerpers en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Juist die mix van kennis en ervaring, die we steeds inzetten waar dat het best tot zijn recht komt, maakt ons team uniek en slagvaardig.

Naast het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, vakantiewoningen, showrooms en beursstands creëren we ook interieurs voor particuliere woningen. Klik op de foto’s en bekijk waar elke TIO’er in uitblinkt...

 

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

MEREL HAVENAAR

CARINA LAAN

JOSE MARTENS

CAROLIEN SLOOT

JEANINE LODDERS

LETTIE MACKAY

DAGMAR SOMMER