Woonplaats: Leeuwarden

Specialisatie: Specialisatie: Specialisatie: Interieurontwerp voor zakelijke opdrachtgevers, kantoor, onderwijs, zorg en retail.
Bio: Carolien ontwerpt sinds 2006 verrassende interieurs passend bij de identiteit, omgeving en bezoekers van je bedrijf. Ze is een echte conceptdenker en heeft veel oog voor detail. Carolien is altijd op zoek naar creatieve functionele oplossingen. Haar inspiratie vindt ze overal maar ook op vakbeurzen in binnen- en buitenland.

Het TIO Team

Het TIO team bestaat uit elf ervaren interieurontwerpers en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Juist die mix van kennis en ervaring, die we steeds inzetten waar dat het best tot zijn recht komt, maakt ons team uniek en slagvaardig.

Naast het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, vakantiewoningen, showrooms en beursstands creëren we ook interieur voor particuliere woningen. Klik op de foto’s en bekijk waar elke TIO’er in uitblinkt...

 

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

BEATRIJS LA GARDE

CARINA LAAN

JOSE MARTENS

CAROLIEN SLOOT

SONJA VERNIMMEN

LETTIE MACKAY

DAGMAR SOMMER

JEANINE LODDERS

MEREL HAVENAAR