Woonplaats: Arnhem

Specialisatie: interieurontwerp voor particulieren en bedrijven: van zorgsector tot showroom en beursstandontwerp. Specialist op het gebied van trends en kleur. Verder maak ik mooie producties voor onder andere Eigen Huis & Interieur, VT Wonen en internationale tijdschriften.

Bio: Ondertussen zit ik al ruim 25 jaar in het interieurvak. Altijd is het weer een fijne uitdaging om de vraag van de opdrachtgevers zo verrassend mogelijk te vertalen in een interieur. Ik werk graag met kleur en in uiteenlopende stijlen, dat is wat het vak zo afwisselend maakt. Kleurgebruik is de belangrijkste factor in een interieur, dat komt in alle materialen terug. Voor een interieurproject voor een zorginstelling heb ik de kleurenpsychologie toegepast om de cliëntenkamers optimaal te ontwerpen. Volg me op mijn instagramaccount jose.martens voor voorbeelden van mijn werk of stuur een mailtje naar info@josemartens.nl voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

www.josemartens.nl

Het TIO Team

Het TIO team bestaat uit negen ervaren interieurontwerpers en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor kantoren, recreatiewoningen en retail. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Juist die mix van kennis en ervaring, die we steeds inzetten waar dat het best tot zijn recht komt, maakt ons team uniek en slagvaardig.

Naast het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, vakantiewoningen, showrooms en beursstands creëren we ook interieurs voor particuliere woningen. Klik op de foto’s en bekijk waar elke TIO’er in uitblinkt...

 

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

MEREL HAVENAAR

CARINA LAAN

JOSE MARTENS

CAROLIEN SLOOT

JEANINE LODDERS

LETTIE MACKAY

DAGMAR SOMMER