Selecteer een pagina

We’re a team!

Vijftien professionele interieurontwerpers met jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen niet wachten om al jouw interieurvragen te beantwoorden en samen met jou een droominterieur te creëren.

We hebben ons verenigd onder de naam TopInterieurOntwerpers (TIO) en werken verspreid over Nederland, van Friesland tot Limburg, van Twente tot aan de Noordzeekust. Er is dus altijd een TIO’er bij jou in de buurt!

Je kunt met al je interieurvragen bij TIO terecht. Van kleine aanpassingen tot een volledige metamorfose. Van een kleuradvies tot een compleet nieuw interieur. Van idee tot realisatie. Met de hulp van één van de TopInterieurOntwerpers ontstaat een  persoonlijk interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Met veel plezier en inlevingsvermogen maken wij interieurontwerpen in uiteenlopende stijlen, op maat en naar de wens van de opdrachtgever.  

 

Samen hebben wij een groot netwerk en veel (product)kennis op het gebied van vloerafwerking, raambekleding, meubels, verlichting en kleuren. Regelmatig bezoeken wij bedrijven, volgen trainingen en gaan naar beurzen in binnen en buitenland. Daardoor zijn wij als groep goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.TIO-ers werken met bekende en minder bekende merken en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of materialen om een nog veelzijdiger en onafhankelijk interieuradvies te kunnen geven.

Advies van een Topinterieurontwerper zal hét verschil maken voor elk interieur!

Het Team

ADELINE VAN DER KOLK

ANNALIES NIJLANT

BEATRIJS LA GARDE

CARINA LAAN

CAROLIEN SLOOT

DAGMAR SOMMER

SUSAN BURGERS

JEANINE LODDERS

JOSE MARTENS

KIM HARTMAN

KIRSTIN REININK

LETTIE MACKAY

MARIAN LUNSING

MEREL HAVENAAR

SONJA VERNIMMEN