Het hing al een tijdje in de lucht. Wij interieurontwerpers wilden meer… Meer samen doen, meer samen delen, nóg meer mooie opdrachten uitvoeren. Tijdens een workshop verlichting, speciaal voor ons op maat gemaakt, gonsde het van de ideeën. Een paar weken later was er al een brainstorm groep die zich boog over de mogelijkheden voor een nauwe samenwerking en TopInterieurOntwerpers was geboren. Daarna ging het héél snel. Er kwam een brainstorm- en trainingsdag met fotosessie, er werden teams voor de uitvoering van alle plannen gevormd en we besloten om deel te nemen aan de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht! We bruisten van de motivatie en inspiratie! Heerlijk en spannend, want er lag opeens een nieuw uitdagend project én een deadline voor ons.

 

beursteam

Het beursteam, met de taak een ontwerp voor de stand te maken en de opbouw ervan te organiseren, kwam al snel bij elkaar en de ideeën rolden over tafel. Net zoals dat bij een nieuwe opdracht voor een interieurontwerp gaat: eerst lekker veel ideeën spuien, door niets gehinderd, dan de praktische kanten bekijken en keuzes maken. We kozen voor een stand in New Classic stijl, met een donkere pvc vloer van Moduleo, de Histor kleur van het jaar Quiet Clearing en een mooie nude tint. Er kwam een 2-D en 3-D tekening, we verschilden eerst van mening over de indeling en uiteindelijk zorgde dat voor het beste resultaat. Leveranciers waar we al mee samenwerkten, waren enthousiast en tot onze eigen verbazing hadden we in no time een standbouwer, gordijnen, behang, meubels, verlichting en een vloerkleed. Daarna richtten we ons op de details. De kleuren van alle materialen moesten natuurlijk wel mooi matchen. Bij Holland Haag, kregen we een preview van de nieuwe voorjaarscollectie – gordijnstoffen om hebberig van te worden! Ook mochten we materialen voor de stand kiezen. Welke kleuren pasten het beste bij de overige materialen? We wikten en wogen. Het lichte behang? Werd dat met die donkere vloer niet te hard? Dan toch het donkergroene? Paste dat wel bij de kleur van de bank? Werd het niet te donker? Zo kreeg het ontwerp voor onze ogen vorm en werden plannen voor de styling gemaakt. Deze week hebben we nog flink wat last minute voorbereidingen getroffen en gisteren heeft Koning Systeembouw keihard gewerkt om onze stand op te bouwen. Woninginrichting-aanhuis Fris&Helder uit Utrecht kwam ’s middags naar de Jaarbeurs om de pvc vloer te leggen. Vandaag richt het beursteam de stand in. Het prachtige behang van BN Wallcoverings zit net op de wand, er wordt nog wat geschilderd, de kast van Allure en de meubels van Baan en Light & Living staan op hun plek en as we speak wordt de wandlamp van it’s About RoMi opgehangen en het vloerleed van Desso op z’n plek gelegd. Nog even en we kunnen los met de styling!

 

We hopen natuurlijk dat je onze stand (D1.36) op de beurs Eigen Huis komt bezoeken en geïnspireerd raakt door wat we laten zien en vertellen. Verder zijn we heel benieuwd naar jouw woonwensen. Kom je bij ons langs en wil je met jouw woonwens op de foto? Dan maak je kans op drie uur interieuradvies van één van de negentien TopInterieurOntwerpwers! Dat advies geven we bij een winkel van Woninginrichting-aanhuis, die je dit advies aanbiedt! Het is altijd bij jou in de buurt. We geven in totaal zes van deze adviezen cadeau, dus grijp je kans! Wij hebben er super veel zin in je te ontmoeten en te vertellen hoe we kunnen helpen jouw woonwens te realiseren!

Houd de facebook en instagram pagina van TopInterieurOntwerpers de komende dagen in de gaten voor het laatste nieuws over de beurs Eigen Huis. Ons volgende blog, een terugblik op de beurs, verschijnt op 29 maart.